"Eskişehir büyük bir aile olduğunu gösterdi"

"Eskişehir büyük bir aile olduğunu gösterdi"
Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sebebiyle ile resepsiyon verdi. Anemon Otel’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. yılı sebebiyle verilen resepsiyona Vali Dr. Koçdemir ile eşi Cennet Koçdemir...

Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sebebiyle ile resepsiyon verdi.
Anemon Otel'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yılı sebebiyle verilen resepsiyona Vali Dr. Koçdemir ile eşi Cennet Koçdemir ev sahipliği yaptı. Vali Dr. Koçdemir ve eşi, Garnizon Komutanı Korg. Abidin Ünal ve eşi Leyla Ünal ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı.
Resepsiyona Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can, Prof. Dr. Bedii Süheyl Batum, Kazım Kurt, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşların üst düzey yetkilileri, askeri erkan, sivil toplum örgütleri temsilcileri, iş adamları, şehit ve gazi aileleri de katıldı.
Resepsiyonda basına bir demeç de veren Dr. Koçdemir "Bugün millet olarak ne kadar büyük bir aile olduğumuzu, birbirimize nasıl kenetlendiğimizi gösterdik. Eskişehir bu konuda gerek pencerelerini ve binalarını bayraklarla süsleyerek gerekse bu törenlere iştirak ederek bunu gösterdi. Ben bütün Eskişehirlilere teşekkür ediyorum ve bütün milletimize bugünkünden daha güzel ve Büyük Atatürk'ün gösterdiği hedefe daha da yaklaştığımız nice 30 Ağustoslar diliyorum" şeklinde konuştu.
Koçdemir ve Ünal eşleri ile birlikte masaları tek tek gezerek davetlilerle bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.