“ESKİŞEHİR ESNAFI FIRSATÇI OLMADI”

“ESKİŞEHİR ESNAFI FIRSATÇI OLMADI”
Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, yaptığı açıklamada her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da fırsatçılara müsaade etmeyeceklerini belirtti.

Ramazan ayında Eskişehir halkına en iyi hizmeti verebilmek adına hazırlıkların tamamlandığını ifade eden, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Ramazan ayında fırsatçılara müsaade etmeyeceklerini belirterek, “Hiçbir zaman bugüne kadar fırsatçı olmadığımız gibi bugün de fırsatçı olmayacağız. Ramazan ayında hiçbir esnaf ve sanatkarımızın zam talebi olmamıştır. Ramazan ayında da bu talepleri geri çevireceğimizi buradan bilinmesini isteriz” dedi.

FIRSATÇILARA MÜSAADE EDİLMEYECEK

Esnaf ve sanatkarların, Ramazan ayında Eskişehir halkına en iyi hizmeti verebilmek için hazırlıklarını tamamladığını aktaran Birsen, “Ramazan ayı boyunca haksız kazanç elde edilmesine Esnaf Odaları Birliği olarak karşıyız. Hiçbir zaman bugüne kadar fırsatçı olmadığımız gibi bugün de fırsatçı olmayacağız. Ramazan ayında hiçbir esnaf ve sanatkarımızın zam talebi olmamıştır. Ramazan ayında da bu talepleri geri çevireceğimizi buradan bilinmesini isteriz. Esnaf ve sanatkarlarımızın Ramazan ayı boyunca esnafımıza daha duyarlı davranarak, yardıma muhtaç insanlara yardım ederek bu mübarek ayda hayırla yad edilecek şekilde hareket etmesini temenni ediyoruz. Sonrasında esnafımız Ramazan Bayramı hazırlıklarına başlayacak. Bununla ilgili hazırlıklar da tamamlanmak üzere” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.