Eskişehir Hürriyetçi Eğitim Sen'de yönetim belirlendi

Eskişehir Hürriyetçi Eğitim Sen'de yönetim belirlendi
Hürriyetçi Eğitim Sen Eskişehir Şubesi Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen seçimde Erol Ger şube başkanı olurken yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

Hürriyetçi Eskişehir Sen Eskişehir Şubesi Olağan Genel Kurulu Öğretmenevinde gerçekleşti. Genel Kurul seçimine; Hürriyetçi Eğitimsen genel başkanı Levent Kuruoğlu, genel başkan yardımcıları, Bursa, Bolu, İstanbul, Ankara, Afyon, şube başkanları ile birçok eğitim çalışanı katılım sağladı.

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, genel kurul toplantısında gerçekleştirdiği konuşmasında hiç bir siyasi partinin tahakkümü altına girmeden hür, bağımsız müstakil sendikacılık yaptıklarını eğitim çalışanları için yeni bir nefes olduklarını belirtti.

Tek listeyle gidilen seçimde 198 kişi oy kullandı. Hürriyetçi Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Erol Ger oldu. Ger’in yeni yönetim listesi ise şu şekilde;

Mustafa Şahan (Şube Sekreteri), Cemalettin Gümüşay (Örgütlenme Sekreteri), Özgür Güven (Mali Sekreter), Özlem Yıldırım (Eğitim Ve Sosyal İşler Sekreteri), Mahmut Düzenli (Mevzuat Ve Hukuk İşleri Sekreteri), Emre Sarıkaş (Basın Ve Medya Sekreteri).

Denetleme Kurulu’nda Yer Alan İsimler; Betül Yıldırır, Harun Turgut, Yunus Emre Kara, Levent Düşmezkalender, Süleyman Nursoy.

Disiplin Kurulu’nda Yer Alan İsimler; Abdülvahap Eyidil, İbrahim Boyacı, Pınar Seval Set, Yılmaz Yıldırır, Ömer Koşar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum