"Eskişehir için uyum içinde çalışmalıyız"

“Eskişehir için uyum içinde çalışmalıyız”
 AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, parti binasında düzenlenen kahvaltı programında Eskişehir Esnaf Kooperatifleri temsilcileri ile bir araya geldi.  Konuşmasına programa katılan STK temsilcilerine teşekkür ederek başlayan...

 


AK Parti İl Başkanı Av. Zihni çalışkan, parti binasında düzenlenen kahvaltı programında Eskişehir Esnaf Kooperatifleri temsilcileri ile bir araya geldi.  


Konuşmasına programa katılan STK temsilcilerine teşekkür ederek başlayan AK Parti İl Başkanı Av. Zihni çalışkan, Eskişehir’in gelişmesi ve kalkınması için uyum içinde çalışılması gerektiğini söyledi. Bu bağlamda STK temsilcileriyle sık sık bir araya geldiklerini belirten çalışkan, sözlerine şöyle devam etti: “21. yüzyılda olmamıza rağmenmaalesef şehrimizin göz bebeği Odunpazarı ilçemizde hala yol, yerleşim, alt yapı ve planlama konusunda hemşehrilerimiz dertli. Odunpazarı ilçemizde çözülemeyen Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi gerçeği de bu sıkıntılardan sadece bir tanesi. Hemşehrilerimizin sıkıntılarını gidermeye yönelik projeler ne yazık ki sadece seçim zamanları gündeme geliyor. Birilerinin aklına seçim öncesi gelen projelerle hemşehrilerimizin daha fazla mağdur edilmesine müsaade etmek istemiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.