"Eskişehir ile bir kez daha gurur duydum"

“Eskişehir ile bir kez daha gurur duydum”
Vali Kadir Çalışıcı, Başbakan Erdoğan’ın Eskişehir’den son derece olumlu düşüncelerle ayrıldığını belirterek, “kendisine Eskişehir’in acil çözüm bekleyen sorunlarının tümünü ilettik. Umarım çözüm bulunur” dedi.Başbakanın...

Vali Kadir Çalışıcı, Başbakan Erdoğan'ın Eskişehir'den son derece olumlu düşüncelerle ayrıldığını belirterek, "kendisine Eskişehir'in acil çözüm bekleyen sorunlarının tümünü ilettik. Umarım çözüm bulunur" dedi.
Başbakanın ziyaret programının Valilik tarafından yapıldığını belirten Vali Çalışıcı, "tüm şehir elele vererek Başbakanı gereken şekilde ağırladık. Çok önemli bir sorun yaşanmadı. Eskişehirlilerin ne kadar sıcak kanlı ve vefalı insanlar olduğunu kanıtladık. Eskişehirlilerle bir kez daha gurur duydum" dedi. Vali Çalışıcı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Eskişehirliler hem sıcak kanlı, hem de vefalıdırlar. Kendilerine hizmet edenleri hiçbir zaman unutmazlar. Bu vefalı tutumlarını bir kere daha gösterdiler.
Eskişehir'de devasa problemlerimiz var. Bunların hepsini Başbakana ilettik. Hızlı trenin şehir içinden geçişi, Mekece-Adapazı otoyolunun bir an önce bitirilmesi, Eskişehir'i limana bağlayacak bir demiryolu hattının yapılması. Ayrıca Beylikova'da kurulması planlanan Besicilik Organize Sanayinin yatırım programına alınması için Sanayi ve Ticaret Bakanımızdan talepte bulunduk. Ayrıca Seyitgazi Yolunun devamının yapılması için destek istedik. Başbakanımıza bütün taleplerimizi ilettik. Kendisi de son derece ilgili bir şekilde dinledi ve gerekenlerin yapılacağını kaydetti.
Havaalanımızla ilgili olarak da, Başbakan Rektörümüzle konuyu havaalanında konuştu. Son derece samimi bir ortamda geçen görüşmede, Sayın Başbakan gereken neyse yapılacaktır, dedi. Rektörümüz de son derece olumlu düşüncelerle ayrıldı."
Vali Çalışıcı, basınla arasında hiçbir sorun olmadığını da belirterek, basında yapılan eleştirilerin kendileri için yol gösterici olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.