Eskişehir'de aracı olanlar dikkat: Bu test ücretsiz!

Eskişehir'de aracı olanlar dikkat: Bu test ücretsiz!
Eskişehir'de sanayici esnafı Mustafa Yiğit Ertan, yaz dönemi yaklaştıkça sanayide araç bakım yoğunluğunun yaşandığını belirtti.

Araç muayene süreci, araç sahipleri için önemli bir rutin haline gelirken, bu süreçte oto sanayi esnafı da önemli bir rol üstleniyor.

Araç sahiplerinin muayene öncesinde araçlarını kontrol ettirmeleri ve gerekli bakımları yapmaları büyük önem taşıyor.

Eskişehir’de bir oto sanayi atölyesinde çalışan Mustafa Yiğit Ertan, araç muayenesi sürecinde yaşanan yoğunluğa dikkat çekti.

Araç muayenesi için yıl boyunca araçların geldiğini belirten Ertan, özellikle yaz dönemi yaklaştıkça bu yoğunluğun arttığını ifade etti.

“TÜVTÜRK ARAÇ TESTİNİ ÜCRETSİZ YAPARAK EKSİKLERİ ÇIKARTIYORUZ”

Ertan, “Araç muayenesi için yıl boyunca araçlar geliyor, yaz-kış işler oluyor fakat şu anda bir yoğunluk mevcut. TÜVTÜRK’te de olan bir test cihazımız var. Araç muayenesine gitmek için gelen aracı ilk önce ona sokuyoruz. Eğer TÜRVTÜRK’ten geçiyorsa ‘geçer’ kağıdı verip müşteriyi gönderiyoruz. Eğer geçmiyorsa yapılması gereken işlemleri yapıyoruz. Örneğin; ön diskte bir sorun varsa ya da balataların değişmesi gerekiyorsa müşteriye yapması gerekenleri öneriyoruz. Bu testi ücretsiz olarak yapıyoruz, bir maliyeti yok. Genellikle TÜVTÜRK’ten kalıp da gelenler oluyor, vatandaşların TÜVTÜRK’e gitmeden önce gelip araçlarının eksikliklerini öğrenirlerse çok daha iyi olur” diye konuştu.

Araç muayenesi öncesi yapılan bu ücretsiz testin, araç sahiplerine büyük kolaylık sağladığını belirten Ertan, bu sayede araç sahiplerinin muayene öncesinde araçlarının eksikliklerini öğrenerek gerekli önlemleri alabildiklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.