Eskişehir şehidine ağlıyor

Eskişehir şehidine ağlıyor
Afyonkarahisar’daki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Barış Öztürk’ün ateşi baba ocağı Eskişehir’e düştü.Afyonkarahisar’da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen 25 askerden...

Afyonkarahisar'daki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Barış Öztürk'ün ateşi baba ocağı Eskişehir'e düştü.
Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen 25 askerden Turizm ve Otelcilik Bölümü mezunu 30 yaşındaki Piyade Onbaşı Barış Öztürk'ün Eskişehir'deki baba ocağına ateş düştü. Şehit babası Necdet Öztürk ve anne Halise Öztürk acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehidin ablası Esra Kapar ve eniştesi Afyonkarahisar'a giderken, Osmangazi Mahallesi Güvenli Sokak'taki evi bayraklarla donatıldı. Sokaktaki diğer evlere de bayraklar asıldı.
Barış Öztürk'ün daha önce Samsun'da askerlik yaptığını belirten komşusu Kıymet Fuçucu, "Dağıtımın ardından Barış Afyon'a gitmişti. Allah kimseye göstermesin. Askere gitti, dönmek kısmet olmadı" dedi.
Barış Öztürk'ün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki özel bir üniversitede 4 yıllık Turizm ve Otelcilik Bölümü'nü bitirdiğini söyleyen yakınları, "Barış daha sonra kendi mesleği ile ilgili olarak Antalya'da bir otelde işe başlamış. Son olarak buradan ayrılıp kısa dönem olarak askere gitmiş. Acemi eğitimini tamamladıktan sonra da 3 Eylül 2012 tarihinde Afyonkarahisar'daki birliğine teslim olmuş. Barış'ın cenazesi henüz aileye teslim edilmedi. Askeri yetkililer cenazelerin önümüzdeki pazar ya da en geç pazartesi günü yakınlarına teslim edileceğini belirtmiş. Barış herkes tarafından sevilen, efendi ve çok iyi biriydi" diye konuştu...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.