Eskişehir'e ilkler Neo ile geliyor

Eskişehir’e ilkler Neo ile geliyor
İlklerin yaşanacağı alışveriş,keyif ve eğlence merkezi Neo Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin, Eskişehir sokaklarında tanıtımı ve promosyonunu SEGWAY’ li gençler yapacak. SEGWAYAnılarımıza, ABD Başkanı George Bush’ un...

İlklerin yaşanacağı alışveriş,keyif ve eğlence merkezi Neo Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin, Eskişehir sokaklarında tanıtımı ve promosyonunu SEGWAY' li gençler yapacak.
SEGWAY
Anılarımıza, ABD Başkanı George Bush' un üzerinden düşmesiyle yerleşen yüzyılın şehir içi alternatif ulaşım aracı SEGWAY' i Türkiye' de ilk kullanan magazin basınının önde gelen ismi Hülya Avşar olmuştu. Kızı Zehra ile birlikte mini bir tur yaparak Bush'tan daha iyi segway kullanıcısı olduğunu ispat etmişti. Evet şimdi o SEGWAY Açılış Töreni 31 Mart- 1 Nisan'da, yapılacak olan Eskişehir' in ilk alışveriş ve yaşam merkezi NEO' nun tanıtımı ve promosyonu için bir ilk olarak Eskişehirlilerle tanışıyor.
VE SEGWA
ESKİŞEHİR' DE
SEGWAY'li NEO promosyon ekipleri, 17-18 / 24-25 Mart Cumartesi ve Pazar günleri, 10.00-18.00 saatleri arasında, Doktorlar Caddesi, Adalar Bölgesi, 2 Eylül Caddesi ve Eskişehir ara sokaklarında turlar atacak ve promosyonlar dağıtacaklar. İki tekerlekli ve pille çalışan tek kişilik bir taşıma aracı olan Segway', "gyroscopic" mekanizmasıyla sürücüsünün nereye gitmek istediğini sezerek oraya yöneliyor. Segway, saatte maksimum 20 km hız yapabiliyor ve freni bulunmuyor. Dünyada gittiği tüm yerlerde, kullananları müthiş eğlendiren SEGWAY'i Eskişehirlilerin çok seveceği tahmin ediliyor.
Eskişehir'in en gelişen bölgesi Tepebaşı Belediyesi sınırları içindeki NEO, özgün ve çağdaş mimarisiyle, mağazaları, sinemaları, food court'u ile her yaşta Eskişehirli'nin alışveriş ve yaşam merkezi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.