Eskişehir'in gece yaşamı renkleniyor

Eskişehir’in gece yaşamı renkleniyor
İstanbul’un ünlü kulüplerinden olan Etiler Nispet Şimdi de Eskişehir’de. 23 Mart Cuma gecesi Metin Arolat’ın açılışını yapacağı Eskişehir Nispet, İstanbul gece hayatını Eskişehir’e taşıyor.Eskişehir Nispet 23 Nisan...

İstanbul'un ünlü kulüplerinden olan Etiler Nispet Şimdi de Eskişehir'de. 23 Mart Cuma gecesi Metin Arolat'ın açılışını yapacağı Eskişehir Nispet, İstanbul gece hayatını Eskişehir'e taşıyor.
Eskişehir Nispet 23 Nisan Cuma gecesi başlayacağı canlı performansına haftanın yedi günü devam edecek. Haftanın Yedi günü çeşitli sanatçılara ev sahipliği yapacak olan Eskişehir Nispet Eskişehir gece hayatının nabzını tutacak.
HAFTA SONLARI
İSTANBUL GECESİ
Cuma ve Cumartesi geceleri İstanbul'dan gelecek sanatçıları ağırlayacak olan Eskişehir Nispet'in 24 Mart cumartesi gecesi konuk edeceği sanatçı Esra Balamir olacak. Esra Balamir şarkıları ile Eskişehirlileri coşturacak.
Yakın zamanda çıkarttığı albümü ile iyi bir çıkış yakalayan eski manken Asuman Krause ise 31 Mart Cumartesi gecesi Eskişehir halkıyla Eskişehir Nispet'te bir araya gelecek.
Bunun dışında Her çarşamba canlı nostalji gecesiyle misafirlerini anılarını tazeleme imkanı sunacak olan Eskişehir Nispet 28 Mart Çarşamba akşamı gerçekleştireceği ilk nostalji gecesinde fantezi müziğin sevilen ismi Ümit Besen'i konuk edecek.
Eskişehir Nispet Hoşnudiye mahallesi Vural Sokak no: 51/A'da faaliyet gösterecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.