"Eskişehirli hizmet almak için seçimi beklemek zorunda mı?"

"Eskişehirli hizmet almak için  seçimi beklemek zorunda mı?"
Türk-İş Şube Başkanı Necat Kılıç, seçim olmadan önce siyasilerin birçok vaatler verdiğini ancak verilen vaatlerin yerine getirilmediğini söyledi. Seçim olmadan önce stadın yeni yerinin belli olacağının söylendiğini hatırlatan...

Türk-İş Şube Başkanı Necat Kılıç, seçim olmadan önce siyasilerin birçok vaatler verdiğini ancak verilen vaatlerin yerine getirilmediğini söyledi. Seçim olmadan önce stadın yeni yerinin belli olacağının söylendiğini hatırlatan Kılıç, " Stat için hala çivi çakan yok. Demiryolu'nun yer altına alınması çalışmaları vardı, durdu. Yapılmaması da vatandaşları rahatsız ediyor. Garın yeni yerini keşfetmek için uzaya mı gitmek lazım" dedi.
Eskişehir halkına hizmet edecek gar binasının yapılmasının önemli olduğunu ifade eden Kılıç, "Eskişehir halkı hizmet almak için seçimi mi beklemeli" ifadesini kullandı.
Kılıç, ayrıca son günlerde ekmeğe, ulaşıma ve akaryakıta gelen zamları da değerlendirerek, " Sebze ve meyvede üretimin en bol zamanı olmasına rağmen sebze ve meyve pahalandı deniyor. Ramazan bahane edilip fiyatlar yükseltiliyor. Bu zamlar özellikle dar ve sabit gelirliler için çok önemli. Uzun süredir zam almayan işçiler için yükselen fiyatlar geriye doğru dönüş demektir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.