Eskişehirliler iftarda buluştu

Eskişehirliler iftarda buluştu
İstanbul’da yaşayan Eskişehirlilerin kurduğu, Eskişehirli Yönetici ve İşadamları Derneği (ESYİAD) ile Uluslararası Eskişehirli İşadamları ve Girişimciler Derneği (ESİDER)’in ortaklaşa düzenlediği geleneksel iftar, bu...

İstanbul'da yaşayan Eskişehirlilerin kurduğu, Eskişehirli Yönetici ve İşadamları Derneği (ESYİAD) ile Uluslararası Eskişehirli İşadamları ve Girişimciler Derneği (ESİDER)'in ortaklaşa düzenlediği geleneksel iftar, bu yıl da İstanbul'da yaşayan Eskişehirlileri bir araya getirdi. Boğaz'ın en güzel manzaralarından birine sahip Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Anadolu Hisarı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen iftara, başta Eskişehirliler olmak üzere büyük bir katılım oldu. ESİDER Başkanı Taner Büyükcan'ın şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı iftarın açılış konuşmasını, ESYİAD Başkanı Orhan Barda yaptı.
Eskişehirlilerin iftar davetine katılanlar arasında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de vardı. Geleneksel yemekte bir araya gelenler özlem giderdi. Katkıda bulunanlara plaket takdiminin yapıldığı organizasyon geç saatlere kadar sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.