"Eskişehirlileri seçim öncesi uyarın!"

“Eskişehirlileri seçim öncesi uyarın!”
Eskişehirli heyeti genel merkezde ağırlayan MHP liderinden teşkilatlara öğüt geldi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Oğuz Sever, Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, Eskişehir Tepebaşı MHP İlçe Başkanı...


Eskişehirli heyeti genel merkezde ağırlayan MHP liderinden teşkilatlara öğüt geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Oğuz Sever, Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, Eskişehir Tepebaşı MHP İlçe Başkanı Ahmet Boztepe ve Eskişehir'e bağlı ilçelerin MHP İlçe Başkanları, MHP il ve İlçe Yönetim Kurulları ve Eskişehir MHP üst kurul delegeleri, Eskişehir'den Ankara'ya giderek MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ettiler.

Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Oğuz Sever, Ankara'da bulunan MHP Genel Merkezi  Konferans  Salonu'nda MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye, yeni seçilen MHP Eskişehir il yönetim kurulunu tanıttı ve Eskişehir'deki MHP'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada ise, ''Eskişehir MHP il ve ilçe teşkilatlarının ziyaretinden memnunluk duydum.  7 Haziran.2015  de yapılacak olan milletvekili seçimlerine çok önem veriyoruz. Bize düşen görev vatandaşımızı uyarmaktır ve bunun çözümü de seçimdir. Kardeş kavgasına,  bölünmeye asla müsaade etmeyeceğiz ve taviz vermeyeceğiz '' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.