"Eskişehirlilerin AKP'den hiçbir beklentisi kalmadı"

“Eskişehirlilerin AKP’den hiçbir  beklentisi kalmadı”
Cumhuriyet halk Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Murat Sönmez dün yaptığı açıklamada AKP’ye ve birinci sıra adayı Unakıtan’a yüklendi. Sönmez; "Bir müze tadilatının hakkından gelemeyenlerden Eskişehirlilerin artık...

Cumhuriyet halk Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Murat Sönmez dün yaptığı açıklamada AKP'ye ve birinci sıra adayı Unakıtan'a yüklendi. Sönmez; "Bir müze tadilatının hakkından gelemeyenlerden Eskişehirlilerin artık hiçbir beklentisi kalmamıştır" dedi.
Sönmez açıklamasında Unakıtan'ı eleştirerek; "Yıllar önce stadyumda ' Var mısınız Es-Es'i şampiyon yapmaya ' diyerek oy toplamaya çalışanlar, bırakın şampiyon yapmayı kulübün kapısını bile o günden sonra çalmamıştır. Eskişehirspor üzerinden siyaset yapmak sadece eskilerde kalmadı. Bugün aynı partinin birinci sırasında getirilen isim 'Ben futbolcuda alırım, şampiyonda yaparım' diyerek Eskişehirspor'u siyasete karıştırmaya devam etmekden geri kalmamıştır. Fakat halk bunları artık yutmayacaktır. Daha öncede Eskişehirspor için pek çok söz verilmiş, fakat iktidara gelenler bir daha Eskişehir'le birlikte Eskişehirspor'un yüzüne asla bakmamışlardır.
Eskişehirspor'la birlikte gittiği her yerde anında vaatler yağdıran AKP'nin birinci sıra adayı Sayın Kemal Unakıtan'ın aklı acaba yıllarca neredeymiş? Tatar olduğu yeni mi aklına gelmiş?
TOKİ Mağdurları yeni mi ortaya çıktı? Eskişehirspor diye bir takım vardı da şimdi mi aklına geldi? Çevre yolu sorunu kendisine daha yeni mi söylendi?Havaalanı sıkıntısı şimdilerde mi başladı? Basma fabrikası kavşağı kaç yıldır problem haberin var mı?" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.