ESNAF ODALARINA HAZIRLIK TALİMATI

ESNAF ODALARINA HAZIRLIK TALİMATI
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, 2013’te Eskişehir’in Türk Dünyası Başkenti seçilmesinden ve kültürümüzün Türk dünyasına tanıtılması açısından önemli olduğunu söyleyerek, ‘’ Buda Ahilik...

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, 2013'te Eskişehir'in Türk Dünyası Başkenti seçilmesinden ve kültürümüzün Türk dünyasına tanıtılması açısından önemli olduğunu söyleyerek, '' Buda Ahilik kültürünü daha önemli hale getiriyor. Bu sebepten dolayı Sayın Valimiz Kadir Koçdemir, önümüzdeki yıl ahilik kutlamalarının daha görkemli olması için bir takım proje hazırlığı içine girmemiz gerektiği talimatını vermiştir" dedi.
2013'te ahilik kutlamalarına daha önem verilecek
Vali Koçdemir'in, 2013 Ahilik kutlamalarına daha önem verilmesi gerektiğini kendilerine ilettiğini belirten Birsen, '' Bu durum bizi onurlandırmıştır. Bu kapsamda Eskişehir esnaf odaları birliği olarak proje çalışmalarımızı başlattık" diye konuştu.
2 proje sunuldu
Kültür Başkenti Ajansına 2 proje sunmayı amaçladıklarını kaydeden Birsen, önümüzdeki günlerde projenin içeriği hakkında kamuoyunu bilgilendireceklerini ifade etti. Sunulacak projelerin ahiliğin gelecek kuşaklara ışık tutacağını belirten Birsen, '' 17-21 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan ahilik kutlamalarına tüm Eskişehir esnaf ve sanatkârları ve Eskişehir halkımızda davetlidir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.