"Esnafımız yer istiyor"

“Esnafımız yer istiyor”
Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Eskişehirli ticaret üyelerinin sorun ve sıkıntılarını gündeme taşımaya devam ediyor. Başkan Adayı Sezer, inşaat malzemesi satan esnafın, bir arada olacağı bir yer beklediklerini...


Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Eskişehirli ticaret üyelerinin sorun ve sıkıntılarını gündeme taşımaya devam ediyor. Başkan Adayı Sezer, inşaat malzemesi satan esnafın, bir arada olacağı bir yer beklediklerini dile getirdi.

Tüm sektörlerde yaşanan sıkıntılara dair kamuoyunu bilgilendiren ve bu doğrultuda çalışmalar yürüten Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, şehrin çeşitli noktalarında inşaat malzemesi satan esnafın bir arada olmak istediğini dile getirerek; “Esnafımız, yan yana olacağı ve şehrimize birlikte hizmet verecekleri bir yer istiyor” dedi.
çALIŞMA ALANLARI çOK KISITLI
Başkan Adayı Sezer, konuya dair yaptığı açıklamada, “İnşaat Malzemesi satan Ticaret Odası üyelerimiz özellikle şehir merkezinde adeta sıkışmış durumdalar. çalışma alanları yok denecek kadar az. Bununla birlikte kentin uzak köşelerinde de malzeme satarak evine ekmek götürmeye çalışan üyelerimiz var. Esnafımız hayli muzdarip” dedi.
TİCARET ODASI NEDEN öNCü OLMUYOR?
İnşaat malzemesi satan esnafın sorunun çözülemeyecek bir sıkıntı olmadığına işaret eden Sezer, “Buna rağmen, Ticaret Odası yönetimi maalesef ki sorunları görmezden gelmeye devam ediyor. 10. Grupta bulunan inşaat malzemeleri ticareti yapan üyelerimiz için, Eskişehir Ticaret Odası öncülünde girişimler kolayca yapılabilir. Esnafımızın sorunu modern şehircilik anlayışıyla belediyelerimizle işbirliği içinde çözülebilir. Tüm bunlar bizim görev dönemimizde gerçekleşecek. üyelerimizin tüm beklentilerini karşılayacak genç ve dinamik bir ekiple bu işlerin üstesinden “Hep Beraber” geleceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.