ESVADİ konutlarında 2. etap için butona basıldı

ESVADİ konutlarında 2. etap için butona basıldı
Kükrer AŞ’nin, Vadişehir Mahallesi’ne “iyi ev, iyi hayat” sloganıyla 700 konut ve 85’e yakın ticari alandan oluşan ESVADİ Konutları projesinin 2. etabının temel atma töreni gerçekleşti.

ESVADİ konutları 2. Etap Projesinin temel atma töreni, Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Gülel’in açılış konuşmasıyla başladı, ardından Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’in konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından ESVADİ konutları 2. Etap projesi temeli için butona basıldı. Tören, Satış Ofisinin açılışı için kurdele kesimi yapılarak sona erdi.

“ESVADİ TÜRKİYE’DEKİ KONUT PRJELERİ ARASINDA EN KONFORLUSU”

Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Gülel, proje hakkında, “Eskişehir'imize birçok alanda yatırım yapıyoruz. Depolama, lojistik, eğitim en sonunda konut projeleriyle Eskişehir'deyiz. Kemal Kükrer ya yapılamamışı yapar ya da yapılmışın en iyisini yapar anlayışıyla uzunca süre çalışma sonunda ESVADİ 1'i tamamladık. ESVADİ 1, 2001 yılında başlayan Türkiye'deki konut projeleri arasında en konforlu konut proje. Şimdi ESVADİ 2. etaba başlıyoruz heyecanla. Her projenin bir tık daha iyi olması gerek. Bu nedenle 1'i o kadar iyi yapmışız ki 2'ye daha çok çalışmak zorunda kaldık fakat gerçekten tekrar Eskişehir'de bütün sektörü yerinden sarsacak 2. etap geliyor. Arkasından da asıl hedefimiz olan büyük etap var. Her iki etabın toplamından daha büyük bir alanda olacak. Orası hem ticari hem alışveriş merkezi hem konut hem rezidans apayrı bir proje” dedi.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Vadişehir'de yaratılan bu güzelliğin Eskişehir’e katkı sunacak ve örnek olacağını ifade eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Eskişehir'de gelişmekte olan bölgelerden birisi Vadişehir ve Vadişehir'de ESVADİ'ye Kükrer AŞ.'nin katkısı büyük olacaktır. Biz her türlü desteği vermeye hazırız bir kez daha vurgulamak istiyorum. İnşaat sektöründe önce insan, önce güvenlik dediysek bu bölgede de inşaatların kalitesini daha güvenilir olmasını istiyoruz. Müteahhitlerimiz bu konuda oldukça titiz biz ciddi çalışmaları görüyoruz. Bu bölgede gelişmekte olan imarı, mimariyi hep birlikte daha da güzelleştirmek gerektiğini vurguluyorum. Yeni etabın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum