ETOS etkinlikleri TÜYAP Kitap Fuarında sürüyor

ETOS etkinlikleri TÜYAP Kitap Fuarında sürüyor
Eskişehir Toplum ve Sanat Derneğinin (ETOS) etkinlikleri TÜYAP Kitap Fuarında devam ediyor.

Fuarın açılış günü olan 27 Nisan Cumartesi günü 2 No'lu Salon interaktif alanda Araştırmacı, Gazeteci-Yazar Barış Terkoğlu ile bir söyleşi gerçekleştirildi. ETOS Başkanı Nihal Bağcı'nın yürütücülüğünü yaptığı söyleşide yazarın yayınlanmış tüm eserlerinin yazılış hikayeleri, içeriklerindeki kritik noktalar ve Terkoğlu'nun gazetecilik serüveni ele alındı. Söyleşi sonunda ETOS tarafından günün anısına plaket sunulan Barış Terkoğlu okurlarına stantta kitaplarını imzaladı.

ETOS'un ikinci etkinliği ise 1 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00 de yine aynı alanda Dernek Üyesi yazarların katılacağı "Sözün Gücü: Edebiyat ve Emek" söyleşisi olacak.

TÜYAP Fuar Alanı 116/A standında yine ETOS Üyesi yazar ve şairler kitaplarını okuyucuları ile Fuarın son günü 5 Mayıs'a kadar buluşturacaklar.

ETOS'un son etkinliği ise çok ses getirecek. Şiir ve müziğin harmanlanacağı "Yaşamın Kanadında Şiir" adlı "Müzikli Dinleti" 3 Mayıs Cuma günü 16.00 da gerçekleştirilecek. Ayrıca stantlarında yaptığı farklı etkinliklerle ETOS, Fuar alanına renk katmaya devam edecektir. ETOS Başkanı Nihal Bağcı; kitapsever Tüm Eskişehir Halkını TÜYAP Kitap Fuarına ve stantlarına davet etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.