ETO'ya Kütahya'dan konuk başkan

ETO’ya Kütahya’dan konuk başkan
Eskişehir Ticaret Odası’nın (ETO) Mayıs ayı dönem toplantısı önceki akşam yapıldı.Başkan Cemalettin Sarar ile meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Adem Şahin ile Kütahya...

Eskişehir Ticaret Odası'nın (ETO) Mayıs ayı dönem toplantısı önceki akşam yapıldı.
Başkan Cemalettin Sarar ile meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Adem Şahin ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral da konuk oldu.
Toplantıda konuşan Oda Başkanı Sarar havaalanı konusuna da açıklık getirdi. Başkan Sarar, 15 Haziran gününden itibaren Eskişehir ve İstanbul arası karşılıklı uçak seferlerinin yapılacağını söyledi.
Meclis üyelerinden gelen tabela konusunu da dikkate alan başkan Cemalettin Sarar verilen sürenin uzatılması için ilgili belediyeler ile görüşmelerde bulunacaklarını da sözlerine ekledi.
Mecliste konuşan bakanlık müsteşarı Adem Şahin de Sanayi ve Ticaret Bakanlığı sizlerin bakanlığıdır. Büyümenin arka planında üretim vardır. Üretim ne kadar çk olursa büyüme de o kadar fazla olur dedi.
Eskişehir'deki sanayi yatırımlarının yakın takipçisi olduğunu ifade eden Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral, Eskişehir Sanayisine övgüler yağdırdı. Başkan Güral "Kütahya'ya herkesin yatırım yapmasını istiyorum. Eskişhir'e 3. üniversite şart. Kütahya'ya yatırımcı şart. Kim gelir yatırım yaparsa bedelsiz arsa tahsisi yapmaya hazırız diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.