Faaliyet raporu kabul edildi

Faaliyet raporu kabul edildi
Odunpazarı Belediye Meclisi’nde 2006 yılı faaliyet raporu AKP’li meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.Dün akşam yapılan meclis toplantısında denetim 2006 raporu ile faaliyet raporu görüşüldü. DSP’li meclis üyeleri faaliyet...

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde 2006 yılı faaliyet raporu AKP'li meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.
Dün akşam yapılan meclis toplantısında denetim 2006 raporu ile faaliyet raporu görüşüldü. DSP'li meclis üyeleri faaliyet raporuna ilişkin eleştirilerini sıraladılar. Yapılan eleştiriler içinde Başkan Burhan Sakallı'nın makam otomobilinin kira olması ve yıllık maliyetinin 200 Milyar lirayı bulması eleştirildi.
Hüseyin Erdemir, yaptığı konuşmada şehrin çeşitli bölgelerinde belediyenin bilgisi dahilinde kaçak yapılaşma olduğunu iddia etti.
Ertan Koşarsoy ise Odunpazarı'nın kendi bölgesindeki cadde ve sokakları tamam anlamı ile yapmadan, düzenlemeden, Sivrihisar, Han, Kayakent ve Mihallıççık elediyelerine kilit taş yardımı yapmasını eleştirdi.
AKP adına konuşan Akif Cizmelioğlu ise Belediye faaliyetlerinde eksiklikler olabileceğini, ancak belediyenin şefaflığından kimsenin kuskusu olmaması gerektiğini kaydetti.
Yapılan oylamada 2006 yılı faaliyet raporuna AKP'li üyeler kabul oyu verirken, DSP'li üyeler red oyu kullandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.