Geçmişi günümüze getiren okul

Geçmişi günümüze getiren okul
Eskişehir Murat Atılgan İlköğretim Okulu, adına yaraşır bir etkinliğe imza attı. Okul Müdürü Celal İRTEKİN, Türkçe Öğretmeni Ali YAVUZASLANOĞLU önderliğinde Murat Atılgan İlköğretim Okulunun öğretmen ve öğrencileriyle...

Eskişehir Murat Atılgan İlköğretim Okulu, adına yaraşır bir etkinliğe imza attı. Okul Müdürü Celal İRTEKİN, Türkçe Öğretmeni Ali YAVUZASLANOĞLU önderliğinde Murat Atılgan İlköğretim Okulunun öğretmen ve öğrencileriyle zamanda yolculuğa çıkıldı. Bunun sonucunda da ilköğretim okullarında ilkler arasında yer alan çok sayıda eserin bulunduğu bir müze açıldı.
Geçmişimizle günümüzün bağlarını güçlendirmek amacıyla öğretmen ve öğrencilerin katkılarıyla tarihimize ışık tutan tarihi eserler sergilendi. Velilerin ve öğrencilerin oldukça ilgisini çeken sergide gramofondan kömürlü ütüye, taş plaktan kollu telefona, eski kağıt ve madeni paradan eski pul koleksiyonuna varıncaya kadar birçok eser ziyaretçilere sunuldu. Sergi yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı.
Bu tür etkinlerden çok memnun olan veliler, öğrencilerinin böyle bir okulda okumasından onur duyduklarını ve kendilerini çok şanslı hissettiklerini belirtiler.
Okul Müdürü Celal İRTEKİN Murat Atılgan İlköğretim Ailesi olarak, öğrencileri her yönüyle geliştirmeyi, öncelikli amaçları arasına aldıklarını söyledi. İRTEKİN öğretmenlere, velilere ve öğrencilere desteklerinden dolayı teşekkür ederek bu tür çalışmaların ve başarının artarak süreceğini belirti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.