Genç Parti adayı Dedelek "AKP sınıfta kaldı"

Genç Parti adayı Dedelek “AKP sınıfta kaldı”
Genç Parti (GP) Eskişehir Milletvekili Adayı İbrahim Yaşar Dedelek dün yaptığı seçim öncesi değerlendirmede AKP’nin vermiş olduğu vaadleri yerine getirmediğini, halkı kandırdığını söyledi. Partisinin CHP, DP-AKP ve MHP...

Genç Parti (GP) Eskişehir Milletvekili Adayı İbrahim Yaşar Dedelek dün yaptığı seçim öncesi değerlendirmede AKP'nin vermiş olduğu vaadleri yerine getirmediğini, halkı kandırdığını söyledi. Partisinin CHP, DP-AKP ve MHP ile mücadele edecek olan Milletvekili Adayı Dedelek, "Genç Parti giderek büyüyen, her gün 50 ile 100 arası üye kayıdı yapılan bir parti haline geldi. Tecrübeli siyasetçilerin yer aldığı güleryüzlü bir partiyiz. Beş yıl geçti verilin sözlerin hiçbirisi yerine getirilmedi. Murat Mercan hala hızlı tren için yeraltı ihalesinden bahsediyor Kendisi zaten Eskişehir halkının tepkisini toplamıştır. Bacadan düşen Unakıtan, heceden düşen de Mercan'dır Her ikisi de bu şehire hizmet yapamayacaktır. Sadece sandıkta kalacaklardır" dedi.
AKP'li Unakıtan'a da yüklenen GP Milletvekili adayı Dedelek, "Eskişehir halkı Sandık'ta hesap soracaktır. GP barajı geçtiği takdirde AKP haricinde barajı geçen her partiyle koalisyon ortaklığı yapacaktır. Ama öncelik CHP olacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.