GERÇEK GİBİ TATBİKAT

GERÇEK GİBİ TATBİKAT
Tepebaşı Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı H. Dural Çiçek ve Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı Olcay Yılmaz, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’nda öğrencilere Deprem ve Yangın konulu bir seminer verdiler. Verilen seminerden...

Tepebaşı Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı H. Dural Çiçek ve Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı Olcay Yılmaz, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'nda öğrencilere Deprem ve Yangın konulu bir seminer verdiler.
Verilen seminerden sonra okulda yangın tahliye tatbikatı yapıldı. Tatbikatta öğrenciler okul binasını kısa sürede boşalttılar. Tepebaşı Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı H. Dural Çiçek okullarda bu tür eğitim ve tatbikatlara devam edileceğini ifade ederek sivil savunma eğitiminin gerektiğinde hayat kurtaran ve ciddi bir konu olduğunu vurguladı.
Eğitim sonunda okulun bahçesinde çıkarılan sembolik bir yangınla öğrencilere yangın tatbikatı yaptırıldı. Çıkarılan yangın sivil savuma uzmanlarının gözetiminde, yangın söndürme tüpleri kullanılarak öğrenciler tarafından söndürüldü. Tatbikat sonunda Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Faruk Tunçer, Sivil Savunma faaliyetlerinin önemini belirterek, okulda eğitim veren Sivil Savunma Uzmanlarına teşekkür ederek onlara Teşekkür Belgesi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.