GİRİŞİMCİLER BAŞROL OYNAYACAK

GİRİŞİMCİLER BAŞROL OYNAYACAK
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifika töreninde konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Türkiye’nin 2023 vizyonu için girişimcilik ruhunun önemine değindi. Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile...

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifika töreninde konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Türkiye'nin 2023 vizyonu için girişimcilik ruhunun önemine değindi.
Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin sertifika töreni gerçekleştirildi. Törene Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, ETO Yönetim Kurulu, KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu ve eğitimlerini tamamlayan kursiyerler katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Karacan, Türkiye'nin en büyük zenginliğinin müteşebbis ruhu olduğunu belirterek, bu özelliği fırsata çevirebilmek için hem TOBB hem de Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Türkiye'nin her yıl 750 binden fazla genç iş bulmak zorunda olduğunu hatırlatan Başkan Karacan, yeni iş imkanları için girişimciliğin cesaretlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Törende eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.