Gölet manzaralı lüks villaya ESKİ’den kıyak

Gölet manzaralı lüks villaya ESKİ’den kıyak
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın Özel Kalem Müdürü Özcan Erkaya’ya ait olan lüks villanın su ihtiyacını karşılamak için ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen tarafından özel trafolu su pompası kurulduğu ileri sürülüyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın Özel kalem Müdürü Özcan Erkaya’ya ait olan gölet manzaralı lüks villa ile ilgili haberimiz kamuoyunda büyük yankı yarattı. Keskin Göleti kenarındaki tarım alanı statüsünde bulanan bir tarlaya yasa ve yönetmelikler aykırı olarak yapıldığı ileri sürülen lüks villa ile ilgili olarak oluşan ‘’Yalnızca tarımsal amaçlı bağ evi yapılabilecek olan 3 bin 345 metre kare büyüklüğündeki tarlaya yüzme havuzlu süper villa nasıl yapıldı?

Lüks villa yapılırken inşaat ruhsatı verildi mi, verildiyse ne zaman ve nasıl verildi?

Yasa ve yönetmelikler aykırı olarak yapılan bu villaya iskan ruhsatı verildi mi, verildiyse ne zaman ve nasıl verildi?’’ soruları yanıt beklerken İl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün bu lüks villa için harekete geçmesi isteniyor.

OĞUZHAN ÖZEN’DEN BÜYÜK KIYAK

Gölet manzaralı lüks villa ile ilgili yeni iddialar ortaya atılırken ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen tarafından büyük kıyak yapıldığı ileri sürülüyor. Özcan Erkaya’ya ait olan gölet manzaralı lüks villanın su ihtiyacını karşılamak için ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından ‘’özel trafolu su pompası kurulduğu’’ belirtiliyor.

Keskin Göleti kenarındaki tarım alanı statüsünde bulunan bir tarlaya yapılan lüks villa ile ilgili olarak Eskişehir Valiliğine yapılan başvuru da bu konuyla ilgili olarak ‘’ Özcan Erkaya’ya ait villanı bahçesine yapılan sondajda su bulunamadı. 2022 yılında aylarca belediyenin tankerleri ile su taşınıp bahçedeki çimler sulandı. Bu da yeterli olmayınca 2022 yılında ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Keskin Mahallesi girişine özel trafolu su pompası kuruldu. Lüks villa için kurulan özle trafonun tepki yaratmaması için mahalle sakinlerinden de abone yapıldı. Bu iş için büyük paralar harcandı’’ deniliyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın Özel Kalem Müdürü Özcan Erkaya tarafından yasa ve yönetmeliklere aykırı olarak yapıldığı ileri sürülen gölet manzaralı lüks villa için özel olarak kurulduğu belirtilen özel trafolu su pompası için ‘’Oğuzhan Özen’in Özcan Erkaya’ya kıyağı’’ tanımlaması yapılıyor.

Özcan Erkaya’nın tarım alanına yaptığı lüks villanın su ihtiyacını karşılamak için kurulan özel trafolu su pompasının yapımı için yüklü miktarda para harcandığı belirtilirken ‘’ Eskişehir’in ciddi altyapı sorunları var. BAKSAN Küçük Sanayi Sitesi her yağmurda içine girilemez hale geliyor. ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen bu sorunlara çözüm bulacağı yerde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın Özel Kalem Müdürü Özcan Erkaya’nın gölet manzaralı villasına su sağlamak için dünyanın parasını harcayarak özel trafolu su pompası kuruyor. Kamu olanakları ile lüks villaya su sağlanıyor. Bu nasıl iştir? ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen’in yaptırdığı bu özel trafolu su pompasından Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in haberi var mı? Bu özel pompa Başkan Büyükerşen’in bilgisi ve onayı ile mi yapıldı?’’ deniliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
54 Yorum