Gözler bürokratlarda

Gözler bürokratlarda
22 Temmuz’da yapılacak olan erken genel seçimler öncesinde takvim işlemeye devam ediyor.Milletvekili adaylarının belirlenmesinin öncesinde aday adayları da birer birer çıkmaya başladılar.Aday olmayı düşünen pek çok siyasi aday...

22 Temmuz'da yapılacak olan erken genel seçimler öncesinde takvim işlemeye devam ediyor.
Milletvekili adaylarının belirlenmesinin öncesinde aday adayları da birer birer çıkmaya başladılar.
Aday olmayı düşünen pek çok siyasi aday adaylığı için soyunurken, gözler ise bürokratlara çevrildi. Kamu kurumlarında görev yapanların aday adaylığı için son başvuru ise bugün mesai saati sonunda tamamlanacak. Bu yüzden bugün tüm gözler bürokratlara çevrilmiş durumda. Öte yandan aday adaylığı için kamuoyunda pek çok isim dolaşmaya devam ediyor.
Bunların başında ise İl Sağlık Müdürü Seracettin Çom geliyor. Çom'un görevinden ayrılarak aday adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Çom'un yanı sıra bir diğer müdür Süleyman Arduç'un da aday adaylığını düşündüğü yakın çevresinden sızan bilgiler arasında. Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç, yerel seçimlerde de görevinden ayrılarak Odunpazarı Belediye Başkan adayı olmuştu. Bu iki ismin dışında özellikle Milli Eğitim camiasından çok sayıda istifanın gelemsi bekleniyor. Turhan kaya gibi bazı şube müdürlerinin de aday adaylığı için isimleri geçiyor. Bununla birlikte bazı okul müdürleri de aday adaylığı için çıkacaklar.
Bugün kimlerin hangi görevlerinden istifa edecekleri merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.