Güray Gürlek HYP aday adayı

Güray Gürlek HYP aday adayı
Halkın Yükselişi Partisi Milletvekili aday adayı H. Güray Gürlek, Türkiye’de şekli bir demokrasi olduğunu söyledi.H. Güray Gürlek, halkın hasretini duyduğu ve yönetime daha etkin katılımını sağlayacak, gerçek katılımcı...

Halkın Yükselişi Partisi Milletvekili aday adayı H. Güray Gürlek, Türkiye'de şekli bir demokrasi olduğunu söyledi.
H. Güray Gürlek, halkın hasretini duyduğu ve yönetime daha etkin katılımını sağlayacak, gerçek katılımcı demokrasiye geçişin süratle gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtti.
Gelişmiş sivil toplum örgütlerinin gerçek demokrasi içerisindeki yerlerinin asla unutulmaması gerektiğini dile getiren Gürlek, "Sendikalar, odalar ve dernekler, katılımcı demokrasinin temel belirleyeni olmalıdırlar" dedi.
Sistemdeki mevcut tepeden yönlendirme yerine, tabandan tepeye ve tepeden tabana yoğun işbirliği içinde işleyen, etkin, katılımcı bir demokrasinin hayata geçirilmesinin zorunluluk olduğunu ifade eden Gürlek, "Katılımcı, çağdaş demokrasiyi hayata geçirecek tek alternatif HYP'dir. Halkın, kendi kaderini kendi eline almasına inan, lider sultasını reddeden ve katılımcı demokrasiyi benimseyen HYP, Türkiye'yi Türkiye'den yönetmeye hazırdır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.