Halim Şahin'den açıklama

Halim Şahin’den açıklama
DP’den İstanbul 1. Bölge adayı olan Eskişehirli Halim Şahin, adaylık başvurusunun ardından somut önerilerini açıkladı. "12 Yaşından itibaren üniversite sona kadar her Türk genci devlet tarafından parası karşılanarak...

DP'den İstanbul 1. Bölge adayı olan Eskişehirli Halim Şahin, adaylık başvurusunun ardından somut önerilerini açıkladı. "12 Yaşından itibaren üniversite sona kadar her Türk genci devlet tarafından
parası karşılanarak Çanakkale savaşlarının olduğu yerleri ve Şehitlikleri görecek" diyen Halim Şahin'in bazı önerileri şöyle:
"Eskişehir-Muttalıp-Sarıcakaya arası otoyol, tünel ve viyadüklerle bağlanacak,ulaşım 15-20 dakikaya inecek Söğüt-Laçin arası Antalya gibi otellerle "Futbol Turizmi" ne açılacak.Bilhassa kışın liglerin devre aralarında Yurt içi ve yurt dışı futbol ve spor kulüplerinin kamp ve müsabaka yapmalarına açılacak.
Her yıl 5 bin başarılı öğrenci A.B.D ,AB ve Japonya'ya gönderilecek.
Her köye İnternet-Bilgisayar sağlanacak
Her şehir'e botanik bahçesi tabiat müzesi yapılacak
İstanbul'a Hollywood gibi çok büyük bir film çekim platosu yan kuruluşları Eskişehir de olacak şekilde yapılacak ,arazi ve finansmanı devlet yardımıyla yapılacak.
KDV bütün her şey için %8 olacak ÖTV kalkacak böylece akaryakıt %15 ucuzlayacak.
Elektrik yoksul kullanıcılara 150 Kws' ye kadar ücretsiz verilecek.
Elektrikteki %3,5 TRT payı kalkacak %18 olan KDV %8'e inecek ve elektrik %15 ucuzlayacak"
Yunus EMRE ilkokulunu, Devrim Orta okulunu ve Eskişehir ATATÜRK Lisesini bitiren Halim ŞAHİN 30 yıllık devlet tecrübesinin ve görevinin 21 yılını Eskişehir'de yaptı. Halim ŞAHİN hep "İLK" ler ile tanınıyor. Şu anda çalışan ve yaşayan "İlk Milli Parkçılar" dan olan Halim ŞAHİN Musaözü, Fidanlık gibi Afyon ve Kütahya'daki ilk mesire yerlerinin kurulmasında büyük emek sahibidir. Bilhassa av ve yaban hayatının disipline edilmesinde doğa ve çevre konusunda bir çok çalışmalar yapmıştır. Kalabak ve kirazlı suyunun korunması balıklandırma,ağaçlandırma gibi çözülemeyen Orman köylüsünün sorunlarını ve 2/B konusunu da kendisinin çözeceğini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.