Harcamalara katılım payları için son tarih 31 Mart

Harcamalara katılım payları için son tarih 31 Mart
Odunpazarı Belediyesi Gelir Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "2007 yılı Harcamalara Katılım Payları" (Yol, asfalt, tretuvar vb.) 1.Taksit Ödemelerinin başladığı ve 31 Mart 2007 Cumartesi günü sona ereceği, geçmiş...

Odunpazarı Belediyesi Gelir Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "2007 yılı Harcamalara Katılım Payları" (Yol, asfalt, tretuvar vb.) 1.Taksit Ödemelerinin başladığı ve 31 Mart 2007 Cumartesi günü sona ereceği, geçmiş yıllardan tahakkuk eden ve bu yıl ödemesi olan mahalleler içerisinde mülkiyeti bulunan mükelleflerin Odunpazarı Belediyesi Gelir Müdürlüğü' ne müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.
Belediye yetkilileri, vatandaşlara 31 Mart 2007 Cumartesi gününe kadar ödeme yapmadıkları takdirde gecikme zammı uygulanacağını belirterek, bu yıl ödemesi başlayacak olan mahallelerin Kırmızıtoprak, Gökmeydan, Vişnelik, Akarbaşı, Kurtuluş, Büyükdere, Dede, Gündoğdu, Gültepe, Yıldıztepe, Göztepe, Emek, 71 Evler, Orhangazi, Yenidoğan, Cunudiye, Sümer ve 75. Yıl mahalleleri olduğunu kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.