"HAYAL EDİLEMEYECEK PROJELERİ YAPIYORUZ"

“HAYAL EDİLEMEYECEK PROJELERİ YAPIYORUZ”
AKP Eskişehir İl Başkanı Murat Canözer dün parti binasında düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Erdoğan’ın Eskişehir ziyareti öncesinde parti çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Canözer...

AKP Eskişehir İl Başkanı Murat Canözer dün parti binasında düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Erdoğan'ın Eskişehir ziyareti öncesinde parti çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Canözer ilginç açıklamalarda bulundu.
Başbakan'ın geleceği 1 Nisan tarihinin Eskişehir adına çok büyük bir gün olduğunu söyleyen Canözer, "Eskişehirlilerin beklediği ziyaret artık gerçekleşiyor" dedi.
HAYAL EDİLEMEYECEKLERİ YAPIYORUZ
Tayyip Erdoğan liderliğindeki AKP iktidarının 2002 yılından sonra ham ülkede, hemde Eskişehir'de büyük projelere imza attığını belirten Canözer; "kimsenin hayal bile edemeyeceği projeleri yapıyoruz" demesi bir hayli dikkat çekti.
Eskişehir teşkilatının da, kent için çalışmalarını sürdüğünü belirten ve kente AKP'nin pek çok hizmette bulunduğunu belirten Canözer'in bu açıklamaları kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. Canözer AKP'nin hizmetleri arasında sadece hızlı tren ve çevre yollarını söylemesi, bu soru işaretlerini daha da arttırdı.
ESKİŞEHİR GÜZERGAHI TESADÜF DEĞİL
Hızlı trenin GAP projesinden sonra ikinci büyük yatırım olduğunu hatırlatan ve, trenin güzergahının Eskişehir'den geçmesini kendilerinin sağladığını belirten İl Başkanı Murat Canözer; "Hızlı tren bazı kesimler tarafından hem küçümseniyor, hemde Eskişehir'den geçmesi tesadüf deniliyor. Ama bu treni Eskişehir'den geçirmek bize nasip oldu. Hızlı trenin gerçekleşeceğine kimse inanmıyordu ama şimdi yapılıyor. Hemzemin geçitlerin yer altına alınması da mutlaka yapılacak. Bunun yanında hızlı tren projesinin çoğunun Eskişehir topraklar içerisinde olması başka bir kazançtır. Birileri kabullenmese de, 4 yıldır Eskişehir büyük bir gelişme yaşıyor" diye konuştu.
YAZILANLARA ÜZÜLÜYORUZ
Bu gelişmeyi, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki arsa talebine bağlayan Canözer, geçmişte arsa tahsisi gerçekleşmezken, kendi dönemlerinde çok sayıda tahsis yapıldığını iddia etti.
Canözer yaptığı basın toplantısında hedefine bu kez basını aldı. Özellikle bakanların ardı ardına yaptığı ziyaretlerin ardından Eskişehir basınında yer alan yazıların kendilerini üzdüğünü belirten Canözer'in; "Birileri mutlu olsun diye yanlış hesap peşinde asla koşmayız. Çok basit siyasi hesaplar yüzünden başbakanın gelişi bile küçümseniyor. Bu yapılan tamamen boşuna" yorumu yapması oldukça ilginç olarak değerlendirildi.
Basına olan eleştirilerini sürdüren Canözer; "Eskişehir basınında sürekli Eskişehir yatırım görmüyor, Türkiye'de yapılan hizmetlerden pay alamıyor diye yazılıp çiziliyor. Fakat bakanlarımız Eskişehir ziyaretlerinde pek çok temaslar sağladılar. Sorunları yerinde gördüler ve sorunların çözümü için gerekli adımlar da atıldı" diye konuştu.
STK'LARIN AÇIKLAMALARINI CİDDİYE ALMIYORUZ
Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, Eskişehir'de ki bazı sivil toplum örgütleri tarafından yapılan eleştirilere de değinen AKP İl Başkanı murat Canözer'in "Bu açıklamaları ciddiye almıyoruz" demesi tam anlamıyla şaşkınlık yarattı. Sivil toplum Kuruluşlarına değer verdiklerini ancak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili yapılan açıklamaları ciddiye almadıklarını söyleyen Canözer; "Bunlar kuruluş amacı dışında yapılan ve siyasi amaç taşıyan açıklamalardır. Bunları ciddiye almıyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.