Haydi çocuklar tiyatroya

Haydi çocuklar tiyatroya
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, tarafından gerçekleştirilen 2.Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali, Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesi’nde düzenlenen açılış töreni ve ardından...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, tarafından gerçekleştirilen 2.Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali, Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesi'nde düzenlenen açılış töreni ve ardından sahnelenen Cuco Bilmiyor adlı çocuk oyunu ile başladı.
Büyükşehir Belediyesi'nce bu sene ikincisi düzenlenen Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali başladı. "Dünya Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Günü" olarak kutlanan 20 Mart Salı günü, Şehir Tiyatroları'nın "Cuco Bilmiyor" adlı oyunuyla açılan festival, hafta boyu sahnelenecek oyunlar ve düzenlenecek atölye çalışmalarının ardından 25 Mart Pazar günü sokak gösterileriyle sona erecek.
Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali nedeniyle açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Birleşmiş Milletlerin geçen yıl yayınladığı rapora göre, dünyada 143 milyon çocuğun annesi, babası ve ebeveynleri olmadan büyüdüğünü belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.