Hayvan dostlarından Hayvan Sağlık Merkezi'ne büyük ilgi

Hayvan dostlarından Hayvan Sağlık Merkezi’ne büyük ilgi
Odunpazarı Belediyesi tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü dolayısıyla düzenlenen program büyük ilgi ile takip edildi.Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlık Merkezinde düzenlenen programda onlarca hayvan sever, merkezde tedavi ve...

Odunpazarı Belediyesi tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü dolayısıyla düzenlenen program büyük ilgi ile takip edildi.Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlık Merkezinde düzenlenen programda onlarca hayvan sever, merkezde tedavi ve bakımları yapılan hayvanları ziyaret etti.
Gerçekleştirdikleri ziyarette hayvanlarla yakından ilgilenen ve hayvan sevgisini doyasıya yaşayan vatandaşlar, sokak hayvanlarını elleriyle beslediler.
Düzenlenen program için belediye yetkililerine teşekkür eden vatandaşlar, ilerleyen günlerde yeninden dostlarını ziyaret edeceklerini ifade ederek, merkez yetkililerine kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Düzenlenen programa Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı adına katılan Başkan Yardımcısı İlhami Atik, Odunpazarı Belediyesinin sokak hayvanları sorununa kalıcı ve etkin çözümler üretmek için yoğun bir çalışma içersinde olduğunu vurgulayarak, bu konuda sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ettiklerini altını çizerek vurguladı .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.