"Hep beraber çalışacağız"

“Hep beraber çalışacağız”
Bugüne kadar çeşitli örgütlerle bir araya gelen Başkan Adayı Sezer bu kez minibüsçüler ve terzilerle buluştu.SICAK KARŞILAMAÖnceki gün gerçekleşen ziyaretlerde Minibüsçüler Odası ile Terziler Odası’na giden Sezer, sorun...

Bugüne kadar çeşitli örgütlerle bir araya gelen Başkan Adayı Sezer bu kez minibüsçüler ve terzilerle buluştu.


SICAK KARŞILAMA


önceki gün gerçekleşen ziyaretlerde Minibüsçüler Odası ile Terziler Odası’na giden Sezer, sorun ve sıkıntılara dair samimi bir sohbet gerçekleştirdi.


İlk ziyaretinde Minibüsçüler Odası Başkanı İlhan Ay tarafından karşılanan Sezer ve ekibi, yapılan görüşmede sorunları masaya yatırdılar. Sektördeki beklentilerini anlatan Oda Başkanı Ay, sıkıntılarını dinleyen ve çözüm arayan Sezer’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.


HEP BİRLİKTE YöNETECEĞİZ


Terziler Odası Başkanı Süleyman Döner ve yönetim kurulunu da oda binasında ziyaret eden Başkan Adayı Sezer, burada da sektör üyelerinin sıkıntılarına dair notlar aldı. Oda yönetimi ile fikir alışverişinde bulunan Sezer, ziyarette değerlendirmelerde de bulundu.


Burada yapılan görüşmede, sivil toplum kuruluşlarının sosyal ve ekonomik alanda varoluşlarının kıymet ve önemini vurgulayan Sezer, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olanların ticari yaşamları da bir o kadar güçlü olur. Bu kuralı şiar edinen ekibimizle ‘Hep Birlikte’ Eskişehir ekonomisini yöneteceğiz. Göreve geldiğimizde STK’lar ile birlikte projelerimizi hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.