"Her partiye eşit mesafedeyiz"

“Her partiye eşit mesafedeyiz”
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Sarar dün yazılı bir açıklama yaparak, Seçimlerde Türkiye’deki her siyasi partiye ve her bağımsız adaya eşit uzaklıkta olduklarını söyledi. Sarar konu ile ilgili olarak şunları...

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Sarar dün yazılı bir açıklama yaparak, Seçimlerde Türkiye'deki her siyasi partiye ve her bağımsız adaya eşit uzaklıkta olduklarını söyledi. Sarar konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
" Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir'in en önemli meslek odalarından birisi olmanın yanı sıra, toplumun geniş kesimlerini etkileyen bir sivil toplum kuruluşudur. Kanunla belirlenmiş yapısı ve üye profili nedeniyle, çok farklı sosyal ve ekonomik kesimlerden oluşmaktadır. Bu durum, Odamızın ülkenin ve Eskişehir'in konularına yönelik yaklaşımlarında bu gerçeği gözden kaçırmamasını zorunlu kılmaktadır.
22 Temmuz 2007 tarihinde, ülkemizin ve toplumumuzun geleceğini etkileyecek olan milletvekili seçimi yapılacaktır. Söz konusu seçime, değerli siyasi partilerimiz ve bağımsız adaylar katılacaktır. İşin tabiatı gereği; partiler ve adaylar, ülkenin ve şehrin sorunları karşısında farklı yaklaşımlar göstermekte, çeşitli çözüm önerileri öne sürmektedirler.
Eskişehir ticaret kesimini temsil eden Eskişehir Ticaret Odası, farklı siyasi parti ve adaylara eş uzaklıkta kalmak zorundadır. Çok değişik görüş ve düşünceye sahip üyeleri bünyesinde bulunduran Odamızın, doğru davranış modelinin bu olduğu kanaatindeyim. Eskişehir'in küreselleşen dünya ile olan yarışında, çözülmesi gereken sorunları bulunmaktadır. Bu sorunların farkında olan ve çözüm yolları öneren siyasi parti ve adaylara eş uzaklıkta olduğumuzu, herhangi bir nedenle siyaseten taraf olmadığımızı, altını çizerek vurgulamak isterim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.