Hisarlar hem katılımcı hem ziyaretçi

Hisarlar hem katılımcı hem ziyaretçi
Hisarlar; TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş’nin, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) işbirliğiyle 26-30 Eylül tarihleri arasında düzenlediği "Bursa 10.Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve...

Hisarlar; TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş'nin, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) işbirliğiyle 26-30 Eylül tarihleri arasında düzenlediği "Bursa 10.Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nda hem katılımcılar hem de kendi çalışanları tarafından büyük ilgi gördü.
Hisarlar; 29 ülkeden 603 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile 70 bin metrekare alanda hazırlanan fuara sadece stant kurmakla kalmayıp düzenlediği fuar gezisiyle ziyaretçi olarak da yoğun katılım gösterdi. Avrasya coğrafyasının dev buluşması niteliğindeki fuara isteyen tüm çalışanlarının katılımı için düzenlenen fuar gezisi Bursa turuyla son buldu.
Hisarlar Ceo'su Zafer Türker konuyla ilgili: "Sadece fuarda görevli olan çalışanların değil, isteyen tüm çalışanlarımızın bu tür fuarlara gitmeleri için destek olup katılımları için kurumsal iletişim birimimizin etkinlik düzenlemesini sağlıyoruz. Böylelikle tüm çalışanlarımız içinde bulunduğumuz sektörle ilgili gelişmeleri fuarlardan takip etme imkanına sahip oluyor. " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.