Hızlı tren Eskişehir Garında

Hızlı tren Eskişehir Garında
Eskişehir arasında test sürüşleri devam eden hızlı tren ilk kez Eskişehir Gar’ına geldi. Vatandaşlar cep telefonlarıyla trenin fotoğrafını çekti.Altyapı çalışmaları tamamlanan hızlı tren hattında test sürüşleri devam...

Eskişehir arasında test sürüşleri devam eden hızlı tren ilk kez Eskişehir Gar'ına geldi. Vatandaşlar cep telefonlarıyla trenin fotoğrafını çekti.
Altyapı çalışmaları tamamlanan hızlı tren hattında test sürüşleri devam ediyor. 3 Nisan 2007 tarihinden buyana Ankara ile Eskişehir il sınırındaki Sakarya Viyadük'ü arasında sürüşlerini gerçekleştiren hızlı tren bugün saat 15.00 sıralarında Eskişehir Gar'ına geldi. Eskişehirliler gara ilk kez gelip duran hızlı trene ilgi gösterdi. Çok sayıda kişi cep telefonlarıyla hızlı trenin görüntüsünü çekti, bazı vatandaşlar da trenin içerisini gezdi.
İtalya'dan test sürüşü amacıyla getirilen hızlı trenin saatte 250 kilometre hıza ulaşılıncaya kadar sürüşlerini sürdüreceği kaydedildi. TCDD yetkilileri deneme sürüşlerinin tamamlanmasının ardından İspanya'dan gelecek olan 12 adet hızlı trenle yolcu taşımacılığına başlanılacağını belirtti.
Test sürüşünü sürdüren hızlı trenin Eskişehir Gar'ın da bir gün kaldıktan sonra Bilecik'e gideceği daha sonra tekrar Ankara'ya döneceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.