Hüseyin Karabulut CHP aday adayı

Hüseyin Karabulut CHP aday adayı
Hüseyin Karabulut CHP’den milletvekili aday adayı resmen açıkladı. Dün parti binasında düzenlenen toplantıda adaylığını açıklayan Karabulut, ülkenin çok gergin günlerden geçtiğini belirterek, “böyle bir ortamda görev...

Hüseyin Karabulut CHP'den milletvekili aday adayı resmen açıkladı. Dün parti binasında düzenlenen toplantıda adaylığını açıklayan Karabulut, ülkenin çok gergin günlerden geçtiğini belirterek, "böyle bir ortamda görev talep etmekten büyük onur duyuyorum" dedi.
Cumhuriyetin değerlerinin bir bir satıldığını söyleyen Karabulut, "ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için kenetlenmek zorundayız. Artık listelerin, sıralamaların hiçbir önemi yok. Ülkeye ve cumhuriyete sahip çıkmalıyız" diyerek sürdürdüğü konuşmasında daha sonra şunları söyledi:
"Cumhuriyet değerleri ve rejimleri tehlike altında. Zorunlu olarak erken seçim kararı alındı. Bizler de CHP çatısı altında birlik ve beraberlik içinde olmayı bir görev biliyoruz. Son Cumhurbaşkanlığı seçim döneminde bir kere daha görülmüştür ki rejimi kurtaran adam CHP Genel Başkanı Deniz Baykal olmuştur.
Buradan seçimde aday adayı olduğumu açıklıyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Burada üzerinde önemle durmak istediğim bir şey daha var;
Aday adayı olup da listeye giremeyenler arkadaşlarımız listeye girenlere destek olmalılar, partiye küsmeden gücenmeden var gücümüzle çalışmaya devam edilmeli. Ben 2002 seçiminde de aday adayıydım, ancak listeye girmedim. Yine de köy köy, mahalle mahalle gezdik, elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalıştık. Tüm diğer arkadaşlarımızdan da bunu bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.