Huzursevenlerden Kuru'ya ziyaret

Huzursevenlerden Kuru’ya ziyaret
Huzur sevenler derneği Başkanı Alaattin çoban ve yönetim kurulu üyeleri; Metin Atıcı,Osman Yüksel,Atilla Çetinkaya, Hüseyin Polatoğlu, Osman Nuri Başaran ve İller bankası bölge müdürü, il emniyet müdürümüzün sağlığına...

Huzur sevenler derneği Başkanı Alaattin çoban ve yönetim kurulu üyeleri; Metin Atıcı,Osman Yüksel,Atilla Çetinkaya, Hüseyin Polatoğlu, Osman Nuri Başaran ve İller bankası bölge müdürü, il emniyet müdürümüzün sağlığına kavuşmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Sayın Müdürümüze ve emniyet teşkilatımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Rahatsızlığı sebebiyle görevine bir süre ara verdikten sonra tekrar çalışmaya başlayan Naci Kuru, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, huzur sevenler derneği yöneticilerine teşekkür etti .Kuru Eskişehirin huzur ve asayişini sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Huzur sevenler derneği başkanı ve yöneticileri yaptığı açıklamada her zaman emniyet teşkilatının yanlarında olduğunu belittiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.