İFTAR VAKTİ YANGIN PANİĞİ

İFTAR VAKTİ YANGIN PANİĞİ
Eskişehir’in sosyal hayatı arasındaki ünlü mekânlardan 222 Park, dün akşam yangın şoku ile sarsıldı. 222 Park’ın Sish Restoran adı verilen kısmında iftar vaktinde yaşanan olayda büyük maddi hasar oluştu. Baca kısmından...

Eskişehir'in sosyal hayatı arasındaki ünlü mekânlardan 222 Park, dün akşam yangın şoku ile sarsıldı. 222 Park'ın Sish Restoran adı verilen kısmında iftar vaktinde yaşanan olayda büyük maddi hasar oluştu. Baca kısmından çıktığı sanılan yangında alevler gitgide büyümeye başladı.
Yangını kontrol altına almak isteyen itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Olayda herhangi bir can kaybının yaşanmaması teselli oldu.
İTFAİYE OLAY YERİNDE
Yangın tamda iftar vakti başladı. Alevlerin restoranı sarması üzerine olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri yangına hemen müdahele etti. Akşam rüzgarının yardımıyla da büyümeye devam eden yangını söndürmek isteyen ekipler, alevleri kontrol altına alabilmek için büyük uğraş verdi.
ÇEVREDE KORKU YARATTI
Yükselen ve yayılma riski taşıyan alevler çevreye de korku saldı.
Espark'ın önünde biriken yüzlerce kişi yangını korku dolu gözler ile izledi. Polis çevrede güvenlik önlemlerini artırdı. İtfaiyeye su takviyesi için tankerler yardıma koştu. Yükselen alevler en çok Estram sistemini riske soktu. Alevlerin elektrik yüklü tellere doğru yönelmesi, Estram yetkilerinin yüreğini ağzına getirdi.
BÜYÜKERŞEN; "YANGIN BACADAN ÇIKMIŞ"
Yangın haberini alan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile CHP Milletvekili Kazım Kurt olay yerine geldiler. İtfaiye yetkilileri ile görüşen Büyükerşen olay ile ilgili ayrıntılı bilgiler aldı. Daha sonra gazetecilere yaşanan yangın ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükerşen, yangının bacadan çıktığının belirlendiğini söyledi. Restoranın ocak kısmında biriken yağların tutuşması ile yangının çıktığının sanıldığını söyleyen Büyükerşen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.