IFTE Havacılık Eğitim Fuarı düzenlendi

IFTE Havacılık Eğitim Fuarı düzenlendi
Havacılık eğitim sektörünün buluşma noktası olan IFTE Havacılık Eğitim Fuarı 2023 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde 2- 4 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlendi

Fuar, sektör profesyonelleri, havacılık meraklıları ve yenilikçi teknolojilere ilgi duyanları buluşturdu.

Türkiye'nin ilk ve tek kamu kaynakları ile ücretsiz pilotaj eğitimi veren Eskişehir Teknik Üniversitesi Havacılık Uzay Bilimleri Fakültesi de fuarda yerini aldı. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Savaş Selahattin ATEŞ ve Öğretmen Pilot Sayın Erdoğan BÖCÜ ESTÜ standında ziyaretçilerle bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Yoğun ilgi gören ESTÜ standını, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Sayın Murat TOPÇU, Özyeğin Üniversitesi Havacılık Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Havacılık Yönetimi Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Sayın Hatice KÜÇÜKÖNAL, Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) Başkanı Sayın Doğan YİĞİT, Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) Başkanı Sayın Ömür CANİNSAN ve Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Murat BAŞTÜRK ile Airport Haber Yazarı Sayın Murat HERDEM de ziyaret etti.

Pilot, kabin memuru, teknisyen ve yer hizmetleri personeli ihtiyacını gidermek isteyen havacılık şirketleri, sektöre insan kaynağı yetiştiren eğitim kurumlarının bir araya geldiği IFTE Havacılık Eğitim Fuarı 2023’de deneyim ve bilgi paylaşımı sağlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.