İtalyan cam ustasının Odunpazarı tutkusu

İtalyan cam ustasının Odunpazarı tutkusu
Dünya’da büyük yankı uyandıran I.Uluslararası Odunpazarı Cam Festivaline konuk olarak katılan ve büyük beğeni kazanan İtalyan Cam sanatçısı Pino Cherchi, tarihi Odunpazarı’nı ziyaret etti.Odunpazarı Belediyesi Sıcak Cam...

Dünya'da büyük yankı uyandıran I.Uluslararası Odunpazarı Cam Festivaline konuk olarak katılan ve büyük beğeni kazanan İtalyan Cam sanatçısı Pino Cherchi, tarihi Odunpazarı'nı ziyaret etti.
Odunpazarı Belediyesi Sıcak Cam Atölyesinde Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile bir araya gelen Pino Cherchi, Başkan Sakallı ile keyifli bir kültür turu gerçekleştirdi.
I.Uluslararası Odunpazarı Cam Festivalinde konuk olduğu Odunpazarı'na hayran olduğunu vurgulayan sanatçı, Odunpazarı'nı bir kez daha görmek için Eskişehir'e geldiğini ifade etti.
Odunpazarı'nın taşıdığı tarihi değerlerin yanı sıra Dünya'nın önemli cam merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan ve Odunpazarı'na ikinci evim diyen Pino Cherchi, gerçekleştirdiği ziyarette kendisine büyük ilgi gösteren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya teşekkür ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.