İYİ PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI 2 NİSAN’DA
Genel Merkezin talimatı ile İYİ Parti Eskişehir İl Örgütü de 14 Mayıs tarihinde yapılacak 28’inci dönem milletvekili seçimleri için ön seçime gidiyor.
2 Nisan Pazar günü gerçekleşecek ön seçim 09.00’da başlayacak, saat 17.00’ye kadar devam edecek. Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Başkanlıkları seçimlerinin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşeceği ifade edilirken, diğer 12 ilçe için de ilçelerde ayrı ayrı sandıklar kurulacak.
İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Genel merkezimizin talimatı ile 28’inci dönem Milletvekilliği Aday Adayları arasında yapılacak ve demokrasi şöleni yaşayacağımız ön seçimlerimizin sandık adresleri, tarihi ve saati belli olmuştur. Bütün üyelerimizin katılabileceği ön seçimlerimizin parti içi demokrasimize güç katması dileğiyle tüm üyelerimizi temayül yoklamamıza davet ediyorum. Partimize ve Eskişehir'imize hayırlı uğurlu olsun.”