KADIN GİRİŞİMCİLER DESTEK İSTEDİ

KADIN GİRİŞİMCİLER DESTEK İSTEDİ
ETO’nun koordinatörlüğünü yürüttüğü Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hüsniye Tali, beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti. İl Kadın Girişimciler...

ETO'nun koordinatörlüğünü yürüttüğü Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hüsniye Tali, beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti. İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu'nun ziyareti 30 Mart Pazartesi günü gerçekleşti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası'nın son zamanlarda görünürlüğünün çok arttığını ve özellikle global alanda yaptığı çalışmaların farkındalık yarattığını söyledi. Aynı başarının Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu'na da yansıdığını belirten Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu'ndan özellikle dezavantajlı kadınlara öncelik vermeleri gerektiğini ve kadın istihdamının artırılması konusunda çalışmalarının devam ettirilmesini söyledi.
Amacımız kadın girişimci sayısını nicelik ve nitelik olarak geliştirmek
Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hüsniye Tali ise kurul olarak yürüttükleri projeler hakkında bilgi verdi. 81 ildeki İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun ortak amacının kadın girişimci sayısını artırmak olduğunu belirten Tali, "Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak temel varoluş nedenimiz, ülkemizdeki kadın girişimci potansiyelini nicelik ve nitelik bakımından geliştirmek, bu girişimcilerin daha donanımlı hale getirilmesini sağlamaktır. Bu doğrultuda politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmek için gayret ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.