Kadın Mühendisler günlerini kutladı

Kadın Mühendisler  günlerini kutladı
Etkinlik, Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Şube Kadın Mühendisler Çalışma  Grubu Başkanı Fatma OKUMUŞ’un açılış konuşmasıyla ve ardından Eskişehir  Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün...

Etkinlik, Şube Yönetim Kurulu üyesi ve Şube Kadın Mühendisler çalışma  Grubu Başkanı Fatma OKUMUŞ’un açılış konuşmasıyla ve ardından Eskişehir  Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün ilk  kadın mezunu ve Şubenin ilk kadın üyesi olan 13232 Sicil Nolu üye Ayşe  Ferda BELGİN’in söyleşisiyle başladı.
Sonrasında Anadolu üniversitesi  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi / çalışma Ekonomisi ve Endüstri
İlişkileri Bölümü / Yönetim ve çalışma Sosyolojisi A.D.öğretim üyesi  Doç.Dr. Zerrin SUNGUR TAŞDEMİR’in “İş Yaşamında Kadın – Kadın  Mühendisler” konulu sunumuyla devam etti.
ESOGü ve ESTü kadın Genç-İMO  temsilcileri Funda COŞKUN, Beren SARUHAN, özge NALBANT, Sema BAL, Büşra  Semra çAK tarafından “Geçmişten Günümüze İlham Veren Kadın İnşaat
Mühendisleri” başlıklı sunum yapıldı. “İlham Veren Mektuplar” bölümünde  genç-İMO Temsilcisi Funda COŞKUN, gençlerden meslek büyüklerine yazmış  olduğu mektubu okurken, meslek büyüklerinden gençlere olan mektubu da  kaleme alan Zehra DüZGüNEŞ okudu.  İMO tarafından,  sunum  gerçekleştiren tüm katılımcılar ve program sunucusu Cennet KOCAMAN adına  TEMA Vakfı`na ağaç fidanı hediye edildi. Fidan Sertifikalarının  takdiminin ardından katılan tüm kadınlara çiçek hediye edilerek 8 Mart  Dünya Kadınlar Günü kutlandı ve etkinlik Şube binasında düzenlenen  kokteylle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.