Kadınlardan Ebru kursuna büyük ilgi

Kadınlardan Ebru kursuna büyük ilgi
Büyükşehir Belediyesi’nin başta ev hanımları ile genç kızlarımız olmak üzere vatandaşlarımızın mesleki beceri sahibi olmalarını sağlamak için düzenlediği kurslar giderek genişliyor. Kurslara son olarak Geleneksel Ebru...

Büyükşehir Belediyesi'nin başta ev hanımları ile genç kızlarımız olmak üzere vatandaşlarımızın mesleki beceri sahibi olmalarını sağlamak için düzenlediği kurslar giderek genişliyor. Kurslara son olarak Geleneksel Ebru Sanatı Kursları da eklendi.
Büyükşehir Belediyesi'nin, vatandaşlarımızın mesleki beceri kazanarak, ekonomik kazanç elde etmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği mesleki beceri kurslarına yenileri ekleniyor. Sayıları bu dönem açılan Yunus Emre Eğitim Merkezi ile dördü bulan eğitim merkezlerinde verilen mesleki beceri kurslarına son olarak Geleneksel Ebru Sanatı kursu eklendi. Mayıs Ayına kadar devam etmesi planlanan Geleneksel Ebru Sanatı Kursu, Eski Milli Eğitim Müdürlüğü Binası'nda bulanan Her Ev Bir Atölye Projesi Eğitim Birimi'nde düzenleniyor. Büyükşehir Belediyesi'nin, Emek-Erenköy Eğitim Merkezi, Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi, Her Ev Bir Atölye Projesi Eğitim Birimi ve Yunus Emre Eğitim Merkezi'nde düzenlediği mum tasarımı, makine nakışı, trikotaj, seramik, el işi, takı tasarımı, sıcak cam işlemeciliği gibi kurslara katılmak isteyenler 220 42 32'den 374 nolu telefondan bilgi alabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.