Kadınların cildini dönüştüren olay

Kadınların cildini dönüştüren olay
P&G Beauty’nin lider cilt bakım markası OLAY, hanımların cildinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan temizleyici, nemlendirici ve anti-aging serilerinden oluşan ürünleriyle Eskişehir’de de satışa sunuluyor. OLAY’in tüm cilt...

P&G Beauty'nin lider cilt bakım markası OLAY, hanımların cildinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan temizleyici, nemlendirici ve anti-aging serilerinden oluşan ürünleriyle Eskişehir'de de satışa sunuluyor.
OLAY'in tüm cilt türlerine uygun yüz temizleme mendillerinden oluşan Daily Facials serisinin yanı sıra; göz makyaj temizleyicileri, temizleme sütleri, tonikler, derin gözenek temizleyicileri ve yüz yıkama jellerinden oluşan Daily Cleansers serisi ile cildinizin temizliğini sağlayabiliyor. Aynı zamanda gündüz ve gece kremleri, losyonlar, ışıltı verici kremler, spf 15 korumalı ürünleri içeren OLAY serileri Complete Care ve Active Hydrating ile ise cildinizi derinlemesine nemlendiriyor.
OLAY'in yaşlanmaya karşı geliştirdiği Total Effects ve Age Defying serilerinde yer alan gündüz ve gece kremleri, ıslak temizleme mendilleri, serum, göz bakım kremleri, temizleme sütleri, yüz yıkama jelleri, spf 15 korumalı kremler ve göz bakım jelleri ile de cildinizin hücre yenileme hızını artırabilir, yaşlanmanın etkilerini önleyebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.