KALDER'e yeni yönetim

KALDER’e yeni yönetim
Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Eskişehir Şubesi’nin yeni yönetimi çalışmalarına başladı. Yapılan Genel Kurul sonrası göreve gelen Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Burak Erdinç, KalDer’in yeni...

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Eskişehir Şubesi'nin yeni yönetimi çalışmalarına başladı. Yapılan Genel Kurul sonrası göreve gelen Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Burak Erdinç, KalDer'in yeni dönemde sıkı bir çalışma temposu içine girdiğini söyledi. KalDer Eskişehir Şubesi tarafından ilki 2002 yılında gerçekleştirilen Kalite Şöleni'nin bu yıl altıncısını 16-17 Mayıs 2007 tarihlerinde düzenlemek adına çalışmalara başlandı.
Anadolu Üniversitesi Salon Anadolu'da düzenlenecek şölenin ana teması ise "Rekabet ve Başarı" olarak belirlendi. KalDer Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Burak Erdinç, şubelerin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Kalite Şölenleri ile kente ve bölgeye farklı bir soluk getirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Şölen hakkında bilgi veren Erdinç, "Birçok önemli konu ve konuşmacının yer aldığı panellerden ve özel oturumlardan oluşan şölenin farklı sektörlerden yöneticilerin, uzmanların, basın mensuplarının, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin ve öğrencilerin bakış açılarına farklı bir yön kazandıracağına inanıyoruz" dedi.
Dr. Burak Erdinç, "Daha önce düzenlenen şölenlerde bu amaca ulaşılmış ve etkinliğin katılımcı, sponsor profiline bakıldığında amacını aşarak ulusal bir hal aldığı görülmektedir. Eskişehirimiz adına Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 2006 yılında Kamu Kategorisinde Ulusal Kalite Büyük Ödülü alarak bir ilki gerçekleştirmiştir. Bu yıl Avrupa Kalite Ödülüne başvurmuş ve birinci aşamayı geçerek 11-15 Haziran 2007 tarihlerinde ikinci aşama olan saha ziyaretlerini geçireceklerdir. Süreç devamında Ekim ayı içerisinde Atina'da düzenlenecek olan ödül törenine katılacaklardır. Odunpazarı Belediyesi 2008 yılı Mükemmellik aşamaları, 2009 Ulusal Kalite Ödül Başvurusu için çalışmalarına hız vermiş ve tüm çalışanları ile eğitimlere katılmaktadır
Av. Mail Büyükerman Anaokulu 2007 yılı Kamu Kategorisinde Ulusal Kalite Ödül Sürecinde yer alarak finalist olmuş ve saha ziyaretine kalmıştır. Mayıs ayının ilk haftasında saha ziyaretleri geçirerek ödül sürecinde ilerlemektedirler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.