KAR VE GÜNEŞ AYNI GÜNDE.

KAR VE GÜNEŞ AYNI GÜNDE.
Uzun ve sert geçen kış mevsimi Nisan ayının son günlerinde de etkisini sürdürüyor. Son bir haftadır tüm yurtta olduğu gibi Eskişehir ve civarındada soğuk hava etkili oldu. Hava sıcaklığının hissedilir derecede düştüğü...

Uzun ve sert geçen kış mevsimi Nisan ayının son günlerinde de etkisini sürdürüyor. Son bir haftadır tüm yurtta olduğu gibi Eskişehir ve civarındada soğuk hava etkili oldu. Hava sıcaklığının hissedilir derecede düştüğü Eskişehir önceki gece yine kar yağışı ile karşı karşıya kaldı. Soğuk hava ile birlikte başlayan kar yağışı özellikle kentin yüksek kesimlerini beyaz bir örtüyle kapladı.
Aynı gün kar yağışı ve güneşli hava ile karşılaşan Eskişehirliler soğuk havadan da dert yandılar. Kış mevsiminin uzun geçtiğine dikkat çeken vatandaşlar sıcak günleri özlediklerini dile getirdiler. Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgilere göre havanın bu günden itibaren mevsim normallerine geri döneceğini, sıcaklığında artacağını söylediler. Kış mevsiminin son kar yağışı da önceki gün Eskişehir'de de yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.