Kazım Kurt'a "iddiaları yatsıya bile yetişmiyor" Erman Gölet';" kaybettiği seçimlerin etkisinde

Kazım Kurt’a “iddiaları yatsıya bile yetişmiyor” Erman   Gölet’;" kaybettiği seçimlerin  etkisinde
AKP’de düzenlenen halk-vekil buluşmalarının ilki tatilin ardından dün yapıldı.Parti binasında gerçekleştirilen program öncesinde gazeteciler ile bir araya gelen Milletvekili Salih Koca şehrin sorunları üzerine soruları yanıtladı....

AKP'de düzenlenen halk-vekil buluşmalarının ilki tatilin ardından dün yapıldı.
Parti binasında gerçekleştirilen program öncesinde gazeteciler ile bir araya gelen Milletvekili Salih Koca şehrin sorunları üzerine soruları yanıtladı. Siyasi rakiplerine de yüklenen Milletvekili Koca, gündeme getirilen eleştirilere yanıtlar verdi.
İDDİLARI YATSIYA BİLE VARMIYOR.
Mevkidaşı CHP'li Kazım Kurt'un, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Projesi ile ilgili söylediği iddia edilen 'Bütçenin kullanımı ile ilgili ciddi endişelerim var' sözlerini eleştiren Koca; 'Bunu hep yapıyorlar ama iddiaları yatsıya kadar sürmüyor. Ya ikindide yada en geç akşamda bitiyor. 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Projesi ile ilgili önce kanun çıkmaz dediler, sonra projeyi yandaşları üstlenecek dediler, şimdide bütçe endişesi taşıdıklarını söylüyorlar.
Oysa bu proje için kurulan ajansın yönetiminde tüm şehir var. Bizler vekiller olarak tek br müdahalede bile bulunmuyoruz. İçlerine sinmedikleri bir şey olursa kurulda kabul etmezler olur biter. Ama bunların ki artık çamur at izi kalsın mantığı. Ancak artık o izde kalmıyor. Çünkü vatandaşımız böyle sloganvari, tutarsız ucuz siyasete prim vermiyor" şeklinde konuştu.
GÜNDOĞDU HALKI HAKLI
Önceki gün Çevreyolunda Gündoğdu Mahallesi sakinlerinin yapmış olduğu eylem ile ilgili olarak kendisine yöneltilen soruya yanıt veren Milletvekili Koca, vatandaşın taleplerinin haklı talepler olduğunu söyledi. Bu konu ile ilgili sürekli çalışma halinde olduklarını söyleyen Koca, vergi dairesi önünde mahalleye yağılacak olan alt geçidin ihale aşamasına geldiğini söyledi. Bu çalışmanın gecikme nedeninin bölgeden geçen Porsuk'un yarattığı yeraltı yüksek su seviyesi olduğunu belirten Koca, buna rağmen inşaat çalışmalarının yakın zamanda başlayacağını söyledi. Koca NEO kavşağında da çalışmaların başladığını ifade ederken, Bağlar geçidinin yayalar için açılması yönünde görüşmelere de başladıklarını söyledi.
ERMAN GÖLET MAĞLUBİYETİN ETKİSİNDE
CHP İl Başkanı Erman Gölet tarafından partilerine yöneltilen eleştiri ve stadyumun Sazova'ya yapılmasını yanlış olduğu yönündeki demeçler hakkında bir gazetecinin sorusuna da yanıt veren AKP'li Salih Koca; "Bir şey söylüyorlar ama onun nedenlerini ortaya koyamıyorlar. Oysa biz yapacağımız işlerin nedenlerini, bilimsel çalışmalarını da ortaya kokuyoruz. Stadyumun Sazova'ya yapılması yönünde de pek çok sebebi teknik nedenleri ile ortaya koyduk. Ama CHP laf olsun diye eleştiri yapıyor. Biz bu şehre daha fazla nasıl hizmet yaparız yönünde bir muhalif anlayış beklerken onlar sadece laf üretiyor. Ortaya hiçbir neden koyamıyorlar. Kendisi de (Erman Gölet) üç seçim birden kaybetmiş birisi olarak partisine daha fazla zarar vermesin. Çünkü kaybettiği seçimlerin etkisi ile konuşuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.