"Kendimi kaybetmişim

“Kendimi kaybetmişim
Birlikte alkol aldığı A.E. adlı arkadaşını 7 ayrı yerinden bıçaklayarak öldüren bir kişiyi de kolundan yaralayan L.K. isimli gencin yargılanmasına dün de devam edildi. 2 nci Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen cinayet...

Birlikte alkol aldığı A.E. adlı arkadaşını 7 ayrı yerinden bıçaklayarak öldüren bir kişiyi de kolundan yaralayan L.K. isimli gencin yargılanmasına dün de devam edildi.
2 nci Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen cinayet davası eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.
Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde İstiklal Mahallesi Çınar Sokakta meydana gelen cinayet olayının davasına dün devam edildi. Küfür etme meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen olayda A.E. (28) adlı şahsı yedi yerinden bıçaklayıp ölümüne neden olan L.K. (31) daha önce verdiği ifadesinde birlikte alkol aldığı A.E.'yi kendisine küfür ettiği gerekçesiyle bıçakladığını itiraf etmişti. Bir kişinin de yaralandığı olaydan sonra firar eden L.K. sabaha karşı Alanönü Mahallesi Babur sokakta devriye gezen polisler tarafından yakalanmış, çıkarıldığı mahkemece de cezaevine konmuştu. 2 nci Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen cinayet davası eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.