Kentpark ve Sazova şenlendi

Kentpark ve Sazova şenlendi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin haftanın üç günü Kent Park ile Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı’nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Parklarda Ramazan Buluşmaları etkinlikleri kapsamında Kent Park’ta Mustafa...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin haftanın üç günü Kent Park ile Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı'nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri devam ediyor.
Parklarda Ramazan Buluşmaları etkinlikleri kapsamında Kent Park'ta Mustafa Gökçe ve Sinan Güçlü, Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda ise Enver Oytan ve Mesut Girgin Eskişehirlilerle buluştu. İftar sonrası Büyükşehir Belediyesi'nin iki parkını dolduran Eskişehirliler, sahne alan sanatçıların birbirinden güzel şarkılarıyla eğlendiler. Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 28 Temmuz Cumartesi, Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda Anadolu Dansları Gösterisi ve Grup Zahter, Kent Park'ta ise Mesut Girgin ve Bülent Çıraklı Eskişehirlilerle buluşacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda düzenlenen etkinliklere, Eskişehirlilerin ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için her 30 dakikada bir, Odunpazarı Alaaddin Parkı yanından ring seferleri düzenliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.